Izvor: RTS, 14.Maj.2021, 12:11

KLM posle skoro 30 godina ponovo leti za Beograd, šta putnici mogu da očekuju

Juče je na beogradski aerodrom posle gotovo 30 godina ponovo sleteo KLM-ov avion. Holandska avio-kompanija KLM je najstarija avio-kompanija na svetu koja i dalje leti pod svojim prvobitnim imenom.
Generalni menadžer KLM-a za Alpe, Balkan i centralnu Evropu Tajs Komen rekao je za RTS da je uspostavljanje leta od Amsterdama do Beograda dugo bila želja KLM-a, kao i da je prestonica Srbije sve popularnija turistička destinacija.

Dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je da je putnicima na raspolaganju više od 150 destinacija i da je moguće putovati i u Ameriku i Kanadu preko Amsterdama.
Komen je naglasio da se na svim letovima KLM-a primenjuju posebni protokoli poštovanja preventivnih mera zbog pandemije koronavirusa.
"Morate da nosite masku. Čistimo još temeljnije nego ranije, zaista se trudimo da održimo najviši nivo sigurnosti i dobili smo nagradu za zdravstvenu bezbednost", kazao je Komen.
Istakao je da cene letova nisu nužno skuplje nego 2019. godine.
Celo gostovanje Tajsa Komena pogledajte u video-snimku na početku teksta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.