Izvor: Blic, 03.Okt.2018, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKTUS 2018 Aufrehner: Blockchain tehnologije nisu čarobni štapić!

Fabien Aufrehner, Head of Havas Blockchain (Francuska), biće jedan od predavača na festivalu KAKTUS 2018, koji će biti održan 12. i 13. novembra u hotelu Hajat u Beogradu. Fabien će, na festivalu, govoriti na temu "Blockchain technologies: the next border of communication". Tim povodom, razgovarali smo sa Fabienom o blockchain tehnologijama, na koji način će one izmeniti tok komunikacija i uticati na kreativnu industriju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

#kaktus2018: Blockchain tehnologije nisu čarobni štapić!

Izvor: NovaEnergija.net, 03.Okt.2018

Fabien Aufrechner, Head of Havas Blockchain (Francuska), biće jedan od predavača na festivalu KAKTUS 2018, koji će biti održan 12. i 13. novembra u hotelu Hyatt Regency u Beogradu. Fabien će, na festivalu, govoriti na temu “Blockchain technologies: the next border of communication”. Tim povodom,...

Nastavak na NovaEnergija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.