Izvor: Blic, 23.Dec.2018, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO IZGLEDA NOVI ŽIVOT SRBA U NEMAČKOJ "Plata mi je 2.500 evra, imam sve što nisam imao u Beogradu sem JEDNE STVARI"

U Nemačku su decenijama odlazili gastarbajteri i priče su se menjale tokom godina. Oni koji su plate primali u markama kažu da uslovi sada nisu ni blizu kakvi su bili. Razne informacije sada stižu do Srbije i, baš zbog toga, "Blic" je istražio kako je onima koji se trenutno nalaze u Nemačkoj, da li su zadovoljni, kolike su cene, gde rade, da li im se sviđa novi život...

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SRBI KOJI SU OTIŠLI U NEMAČKU OTKRIVAJU KAKO IZGLEDA ŽIVOT PREKO: Radim kao babica za 2.500 €, stan od 64 kvadrata plaćam 350 € i evo koliko mi ostane!

Izvor: Kurir, 24.Dec.2018, 10:44

U Nemačku su decenijama odlazili gastarbajteri i priče su se menjale tokom godina. Oni koji su plate primali u markama kažu da uslovi sada nisu ni blizu kakvi su bili, a evo kako se Srbima koji godinama žive u Nemačkoj dopada život i rad tamo.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.