KAKO DA PONEDELJAK POSTANE OMILJENI RADNI RAN: Ovako se MOTIVIŠETE za još jednu radnu nedelju

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2019, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO DA PONEDELJAK POSTANE OMILJENI RADNI RAN: Ovako se MOTIVIŠETE za još jednu radnu nedelju

Uz povećanje napora i vaša produktivnost će se takođe povećati

Motivacija je način života. Da biste sprečili monotono raspoloženje i osećaj lenjosti vrlo je važno preduzeti aktivnosti koje vas motivišu, inače možete trošiti mnogo energije i vremena bez ikakvih produktivnih rezultata.

Nemojte dozvoliti da se osećate kao da ste zapeli u rutini. Stručnjaci poručuju da se bilo kome može desiti da nakon nekoliko godina posla izgubi motivaciju koja dolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz unutrašnjih želja. Navode nekoliko stvari koje možete učiniti kako biste ponovo na posao išli s iskrom u očima.

Za početak sebi postavite veliki cilj kao dugogodišnji plan koji biste hteli da ostvarite, a onda malim koracima krećite u ostvarivanje zadatog.

Nakon što ste sebi postavili veliki cilj, u njegovo ostvarivanje krenite malim koracima, odnosno raščlanite zadatke na manje delove kako biste ih što uspešnije obavili.

Nema smisla da ostavljate zadatke koje najmanje volite za kraj, jer ćete samo biti nervozni. Umesto toga, najteži posao obavite prvi, a zatim uživajte u onom što vam je draže.

Kada je bio poslednji put kada ste naučili nešto novo? Ako je to bilo na početku vaše karijere, nije čudno da nemate motivaciju za obavljanje posla. Trebalo bi da upišete neki kurs nakon kojeg možete napredovati u poslu.

Ribar je kopao po smeću i pronašao jedno od NAJVEĆIH BLAGA NA SVETU, ali tu tek počinje misterija (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.