Jura demantuje: Nema seljenja i otpuštanja, naprotiv

Izvor: B92, 24.Sep.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jura demantuje: Nema seljenja i otpuštanja, naprotiv

Leskovac -- Kompanija Jura je za Prvu TV demantovala natpise pojedinih medija da će deo proizvodnje iz Srbije preseliti u Albaniju.

Kako je u zvaničnom saopštenju Jure za tu televiziju navedeno, u Juri neće biti otpuštanja i ne postoje planovi za preseljenje dela proizvodnje u Albaniju.

Umesto otpuštanja radnika, Jura u Leskovcu gradi novi pogon i zapsoliće dodatnih 700 radnika.

Gradonačelnik leskovca Goran Cvetanović kaže i da u ugovoru sa Jurom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << piše da ta južnokorejska kompanija do 2021. godine ima obavezu da zadrži sve zaposlene radnike.

"Do kraja godine u Jurinim postojećim fabrikama biće zaposleno još 200 radnika i 750 radnika u četvrtoj fabrici", rekao je Cvetanović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Yura demantuje: Nema seljenja u Albaniju i otpuštanja

Izvor: SEEbiz.eu, 24.Sep.2018

BEOGRAD - Kompanija Yura je za Prvu TV demantovala natpise medija da će deo proizvodnje iz Srbije preseliti u Albaniju...Kako je u zvaničnom saopštenju Jure za tu televiziju navedeno, u Yuri neće biti otpuštanja i ne postoje planovi za preseljenje dela proizvodnje u Albaniju...Umesto otpuštanja...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Jura demantuje da premešta deo proizvodnje u Albaniju

Izvor: N1 televizija, 24.Sep.2018

Da li radnici Jure ostaju bez posla? Lokalni mediji sa juga Srbije prenose da će otkaze dobiti 350 radnika zbog, kako navode, premeštanja dela proizvodnje u Albaniju. Jura, te navode - demantuje...Izvor: N1..Kompanija Jura demantovala je da će deo proizvodnje iz Leskovca preseliti u Albaniju i otpustiti...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.