Jača saradnja banjalučkog i beogradskog aerodroma

Izvor: RTS, 16.Apr.2018, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jača saradnja banjalučkog i beogradskog aerodroma

Vršilac dužnosti generalnog direktora Aerodroma "Nikola Tesla" Saša Vlaisavljević razgovarao je sa v. d. generalnog direktora Međunarodnog aerodroma "Banja Luka" Duškom Kovačevićem, o unapređenju saradnje dva aerodroma.
Unapređenje saradnje, aktivnosti u sferi komercijalnog poslovanja, uključujući pomoć pri dovođenju novih avio-kompanija u Banja Luku, bile su glavne teme razgovora u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << između čelnih ljudi Aerodroma "Nikola Tesla" i Međunarodnog aerodroma "Banja Luka".

"Saradnja Aerodroma 'Nikola Tesla' i Aerodroma 'Banja Luka' zasnovana je na tehničkoj pomoći, koju stručne službe beogradskog aerodroma pružaju kolegama u Banja Luci. Stručna pomoć predstavlja donacije aerodromske opreme i obuke koje Centar za stručno osposobljavanje pruža u oblasti poslova iz zemaljskog opsluživanja", saopšteno iz beogradske vazdušne luke.
Sastanku su takođe, u ime Aerodroma Nikola Tesla, prisustvovali i – izvršni direktor Raša Ristivojević, direktor Tehnike Dragan Dimitrijević, direktor Obezbeđivanja Vladimir Mićić, direktor Komercijalnog poslovanja i marketinga Miodrag Mirković, kao i Dario Srdić, šef službe Prihvata i otpreme Međunarodnog aerodroma "Banja Luka".
Predstavnici menadžmenta aerodroma Banja Luka u pratnji kolega sa beogradskog aerodroma obišli su aerodrom "Nikola Tesla", gde su se upoznali sa tehnologijom prihvata i otpreme putnika i prtljaga, opslugom vazduhoplova, kao i izvršenim investicijama u cilju modernizacije i unapređenja infrastrukture Terminala 1 i Terminala 2.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.