JP Aerodrom Niš više neće postojati: Evo ko će preuzeti zaposlene

Izvor: B92, 22.Jul.2019, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JP Aerodrom Niš više neće postojati: Evo ko će preuzeti zaposlene

Niš -- Direktor Javnog preduzeća Aerodromi Srbija Mihajlo Zdravković rekao je da je postupak pripajanja preduzeća Aerodrom Niš u završnoj fazi.

On bi trebalo da bude okončan do kraja avgusta.

Zdravković je kazao da je imovina niškog aerodroma sada u vlasništvu Aerodroma Srbija, dok je JP Aerodrom Niš operater na aerodromu.

"Posle pripajanja, u Nišu će postojati samo jedno privredno društvo, preduzeće Aerodromi Srbija. Ovo preduzeće će preuzeti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zaposlene u JP Aerodrom Niš i biće operater na niškom aerodromu", izjavio je Zdravković.

On je podsetio da je sedište Aerodroma Srbija preseljeno u Niš krajem juna i ubuduće će biti u tom gradu, odakle će upravljati i kraljevačkim aerodromom, a u perspektivi i aerodromom Ponikve u blizini Užica i ostalim malim sportskim aerodromima u Srbiji.

Prema Zdravkovićevim rečima, u toku su pregovori sa zainteresovanim avio-kompanijama o otvaranju linija sa aerodroma u Kraljevu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JP Aerodrom Niš uskoro prestaje da postoji, pripaja se Aerodromima Srbija

Izvor: Beta, 22.Jul.2019

Direktor Javnog preduzeća Aerodromi Srbija Mihajlo Zdravković rekao je agenciji Beta da je postupak pripajanja preduzeća Aerodrom Niš u završnoj fazi i da bi trebalo da bude okončan do kraja avgusta.Zdravković je kazao da je imovina niškog aerodroma sada u vlasništvu Aerodroma Srbija, dok je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.