Izgradnja stočne jame rešiće problem animalnog otpada u Pavlovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2021, 16:27

Izgradnja stočne jame rešiće problem animalnog otpada u Pavlovcima

Pored divljih deponija postoji problem bacanja animalnog otpada na te iste deponije ili kraj puteva. Kako bi se taj problem rešio ili bar umanjio, Opština Ruma gradi stočne jame kako bi se uginule životinje adekvatno odlagale. Jedna od takvih jama se gradi i u Pavlovcima.

Problem nepropisnog bacanja stočnog otpada je problem koji traje dugi niz godina, da li postoji neki način na koji se može to rešiti i zašto ljudi ne bacaju stočni otpad na ona mesta koja su predviđena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za to? Kako bi se lakše prišlo jami i kako bi se bacio animalni otpad, uređen je i prilazni put do jame, kako bi se na jednostavan i normalan način moglo prići stočnom groblju.

Opština Ruma je iz svog budžeta izdvojila 1,7 miliona dinara bez pdv-a za pravljenje nove stočne jame, koja je 3,5 metra dubine. Još jedna jama se gradi između Rume i Kraljevaca, koja je kružnog oblika i dublja od jame u Pavlovcima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.