Iz PU istarske nestao dio novca zaplijenjen dilerima na festivalu Dimensions

Izvor: SEEbiz.eu, 17.Okt.2019, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz PU istarske nestao dio novca zaplijenjen dilerima na festivalu Dimensions

PULA - Dio novca koji je zaplijenjen koncem kolovoza na pulskom festivalu elektorničke glazbe Dimensions nestao je ovih dana iz prostorija Policijske uprave istarske, što su policajci otkrili u utorak, izvijestila je u četvrtak istarska policija ne navodeći iznos novca.

Kako je istarska policija priopćila nakon završetka Dimensions festivala, za njegova su trajanja utvrdili 155 prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. U počinjenju prekršaja zatekli su 67 državljana >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Velike Britanije, 26 hrvatskih, osam državljana Italije, sedam Slovenije, šest Australije, te još 41 državljanina različitih zemalja. Na Dimensionu je zaplijenjeno oko 90 tisuća kuna, te više od 250 tisuća kuna u drugim valutama.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.