Invej preuzeo 18,4 odsto akcija fabrike Milan Blagojević

Izvor: B92, 29.Avg.2019, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Invej preuzeo 18,4 odsto akcija fabrike Milan Blagojević

Smederevo -- Zemunski Invej uspešno je završio preuzimanje dela akcija smederevskog Milana Blagojevića i sad je s licima s kojima zajedno deluje vlasnik 92,1 odsto akcija.

Ovu informaciju objavila je Beogradska berza.

Invej je ponudio da preuzme 26,3 odsto akcija po pojedinačnoj ceni od 3.360 dinara a uspeo je da kupi 18,4 odsto akcija Milana Blagojevića.

Smederevska kompanija proizvodi električne i neelektrične aparate za domaćinsto, a Invej je akcionarsko društvo za proizvodnju, spoljnu i unutrašnju trgovinu, turizam i usluge.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Invej PREUZEO 18,4 odsto AKCIJA Milana Blagojevića

Izvor: Blic, 29.Avg.2019

Invej iz Zemuna uspešno je završio preuzimanje dela akcija smederevskog preduzeća Milan Blagojević i sada je sa licima sa kojima zajednički deluje vlasnik 92,1 odsto akcija ove kompanije, objavljeno je na Beogradskoj berzi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.