Indija: Tužili sina i snaju, jer im nisu podarili unuče

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2022, 11:31

Indija: Tužili sina i snaju, jer im nisu podarili unuče

Bračni par u severnoj indijskoj državi Utarakand tužio je svog sina jedinca i njegovu ženu, jer im nisu podarili unuče posle šest godina braka.

Sanjiv Prasad (61) i njegova supruga Sadhana (57) tvrde da su potrošili svoju ušteđevinu na podizanje sina i da su platili njegovu pilotsku obuku, kao i raskošno venčanje, te zahtevaju kompenzaciju u vrednosti od skoro 650.000 dolara, ako se nijedno unuče ne rodi u roku od godinu dana, prenosi BBC.

Veoma neobična >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tužba podneta je zbog "mentalnog uznemiravanja".

Roditelji kažu da su brak svog sina ugovorili 2016. godine u nadi da će tokom penzionisanja imati „unuče sa kojim bi mogli da se igraju, navodi BBC.

Roditelji su izjavili da su platili svadbu u hotelu sa pet zvezdica, luksuzni automobil vredan 80.000 dolara i medeni mesec u inostranstvu.

Očekuje se da će ovaj bračni par biti saslušan pred sudom 17. maja, prenosi britanska televizija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ŠEST GODINA SU U BRAKU I JOŠ UVEK NE PLANIRAJU DECU": Roditelji rešili da tuže sina jedinca i snaju zato što im nisu podarili unučiće

Izvor: Blic, 13.Maj.2022

Par iz severne indijske države Utarakand rešio je da tuži svog sina jedinca i njegovu ženu jer im nisu dali unuče posle šest godina braka.

Nastavak na Blic...

Tuže sina sudu jer unuka još nisu dobili

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Maj.2022

Jedan indijski par tuži svog sina sudu zahtjevajući da on i njegova žena ili rode unuče u roku od godinu dana ili da im sin plati odštetu od skoro 650.000 dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.