IPSILON KRAK GOTOV DO KRAJA GODINE: Napokon povezivanje Kelebije sa auto-putem Horgoš - Novi Sad

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2019, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IPSILON KRAK GOTOV DO KRAJA GODINE: Napokon povezivanje Kelebije sa auto-putem Horgoš - Novi Sad

Jedna od tema sastanka bila je i podrška železničkih kompanija.

Predstavnici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, razgovarali su juče sa predstavnicima "Koridora Srbije" i preduzeća "Vojput" o završetku izgradnje Ipsilon kraka.

Ispilon krak je projekat koji je davno započet i konačno se vidi kraj gradnji ovog puta. Cilj svih koji rade na ovom važnom infrastrukturnom projetku je da ovaj projekat bude završen do kraja godine i zato je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << resorno ministarstvo uložilo napore da bi se radovi odvijali maksimalno efikasno.

Jedna od tema sastanka bila je i podrška železničkih kompanija kako bi se ubrzala doprema materijala na gradilište.

Ipsilon krak je obilaznica oko Subotice koja povezuje granični prelaz Kelebija s auto-putem Horgoš - Novi Sad, ukupne dužine 24 kilometra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.