Hrvatska među skupljim ljetnim destinacijama

Izvor: SEEbiz.eu, 22.Jul.2019, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska među skupljim ljetnim destinacijama

ZAGREB - M&S Bank analizirala je troškove odmora za četveročlanu obitelj u rasponu od tjedan dana. U izračunu je uključeno sedam noćenja, putovanje, večera, dnevna potrošnja i jedna aktivnost.

Kako navodi Distinct Today, Sunny Beach u Bugarskoj i dalje je najjeftinija lokacija za obiteljski odmor, dok je Algarve u Portugalu imenovan kao lokacija koja nudi najveću ukupnu uštedu ove godine.

Kada se pogledaju brojke, tjedni odmor za četveročlanu obitelj na obali >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Crnog mora iznosit će 21.368 kuna, dok će za isti užitak samci morati izdvojiti 5.342 kune, što je za 17 posto manje nego prošle godine.

M&S Bank analizirala je troškove odmora za četveročlanu obitelj u rasponu od tjedan dana. U izračunu je uključeno sedam noćenja, putovanje, večera, dnevna potrošnja i jedna aktivnost. Rezervacije su napravljene u periodu od subote 27. srpnja do subote 3. kolovoza, te su cijene uspoređene s onima iz istog perioda prošle godine.

Na listi najpoželjnijih destinacija našla se i jedna naša turistička perjanica, Pula. Prema novoj analizi za tjedan dana odmora u ovoj istarskoj destinaciji samac će morati izdvojiti 6.939 kuna, dok će četveročlanu obitelj taj užitak koštati 27.756 kuna.

U usporedbi s ostalim destinacijama, Hrvatska se uvrstila u kategoriju najskupljih. Tako su od nas jedino skuplji SAD i Kanada, te poznati Dubai, prenosi Novac.hr.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.