Hrvatska gospodarska komora otvara Ured u Sarajevu

Izvor: SEEbiz.eu, 02.Apr.2018, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska gospodarska komora otvara Ured u Sarajevu

SARAJEVO - Hrvatska gospodarska komora svečano otvara Ured u Sarajevu 4. travnja 2018. u sklopu Veleposlanstva Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini.

„S obzirom na veličinu, mogućnosti i značaj tržišta BiH za Hrvatsku, uvjeren sam da će otvaranje Ureda pridonijeti boljem povezivanju hrvatskih i bosansko-hercegovačkih poduzetnika", poručio je predsjednik HGK Luka Burilović, dodavši da je na području CEFTA tržišta BiH po svojem geografskom položaju, demografskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << strukturi i gospodarskom potencijalu jedan od najvažnijih partnera Republici Hrvatskoj.

Otvorenje Ureda odvit će se u Veleposlanstvu Republike Hrvatske u BiH u 17 sati, dok će svečani prijem s pozdravnim govorima povodom otvorenja Ureda početi u 18 sati u Gradskoj vijećnici Sarajevo. Tim povodom prisutnima će se obratiti predsjednik HGK Luka Burilović, veleposlanik Republike Hrvatske u BiH Ivan del Vechio i potpredsjednica Vlade RH i ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.