Hrvatima otkucava sat: Biće zanimljivi još 2 do 3 godine

Izvor: B92, 25.Mar.2018, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatima otkucava sat: Biće zanimljivi još 2 do 3 godine

Zagreb -- Investitori iz sveta za Hrvatsku su u iduće tri godine rezervirali su sredstva veća od tri milijarde evra.

Međutim, koliko će se tog rezervisanog novca pretočiti u projekte zavisi od toga kako će se Hrvatska postaviti.

Po iskustvima stručnjaka iz Colliers Hrvatska, hrvatsko tržište je jako zanimljivo ulagačima.

Prednost je i u tome da novca za ulaganja ima napretek i to uz nisku cenu, ali prepreku do realizacije čine nerešena imovinsko-pravna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pitanja, katastar, administracija što sužava prostor za plasman kapitala, prenosi Večernji list.

Od više od pedeset projekata koji bi mogli biti zanimljivi, tako nakon analize Colliers ističe da tek desetak njih spreman za novog ulagača.

"Hrvatska će biti zanimljiva još dve do tri godine. Ako propustimo priliku kapital će otići na druge destinacije", upozorava Vedrana Likan, direktorica Colliersa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hrvatima otkucava sat: Biće zanimljivi jos 2 do 3 godine

Izvor: Vesti-online.com, 25.Mar.2018

Investitori iz sveta za Hrvatsku su u iduće tri godine rezervirali su sredstva veća od tri milijarde evra...Međutim, koliko će se tog rezervisanog novca pretočiti u projekte zavisi od toga kako će se Hrvatska postaviti...Po iskustvima stručnjaka iz Colliers Hrvatska, hrvatsko tržište je jako...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.