Hrvati rešili da isteraju sve TURISTE: Srbi, obratite pažnju na OVO PRAVILO ili sledi kazna od 70 EVRA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2019, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati rešili da isteraju sve TURISTE: Srbi, obratite pažnju na OVO PRAVILO ili sledi kazna od 70 EVRA!

Umesto održavanje tradicije, stižu kazne za sve građane

U Puli je usvojena odluka o komunalnom redu prema kojoj je zabranjeno da se veš suši u javnosti.

Kazne za taj prekršaj iznosiće 500 kuna (68 evra), odnosno 250 kuna na licu mesta.

Time je Pula, pored Rijeke, Šolte, Mljeta, Kaštele, postala još jedan grad u kome meštani neće moći više da suše veš na konopcu od prozora do prozora, odnosno na takozvanim tiramolima.

Kako se navodi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ta odluka smeta građanima Pule, koji taj način sušenja veša smatraju tradicijom.

- Tiramoli su dio mediteranskog šmeka. Svakako bi se o toj odluci trebalo razmisliti, možda ima smisla u nekim gradskim zonama, ali meni više smeta zvonjava sv. Antuna - rekla je jedna Puljanka.

BONUS VIDEO: Snimak iz Crne Gore za NEVERICU: Pijani mladić ušao u tuđi stan, kada se probudio nije znao šta ga je SNAŠLO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.