Heta poslala Damijana Jankovića u osobni stečaj

Izvor: SEEbiz.eu, 21.Mar.2018, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Heta poslala Damijana Jankovića u osobni stečaj

LJUBLJANA - Heta, "loša banka" bivše Hypo Alpe-Adria Bank, šalje Damijana Jankovića, starijeg sina ljubljanskog gradonačelnika Zorana Jankovića, u osobni stečaj, izvijestio je list Finance pozivajući se na neslužbene izvore. 

Okružni sud u Ljubljani je, prema ovom listu, objavio poziv za pokretanje ličnog stečaja za Damijana Jankovića 13. ožujka a razlog su više od dva milijuna eura duga koji proizilaze iz garancija za poduzeća Bazi Dante i Electa.

Electa >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Holding je krovno preduzeće porodice Janković i službeno je u vlasništvu braće Damijana i Jure Jankovića. Njegova glavna imovina je društvo Electa, koje se bavi investicijskim inženjeringom. U prošlosti je, između ostalog, gradilo Mercatorove trgovačke centre u vrijeme kada je Zoran Janković bio predsjednik njegove uprave.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.