Hakovan sajt Evropske centralne banke, možda ukradene imejl adrese

Izvor: B92, 15.Avg.2019, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hakovan sajt Evropske centralne banke, možda ukradene imejl adrese

Frankfurt -- Evropska centralna banka (ECB) ugasila je danas jednu od svojih veb-stranica nakon što je hakovana i zaražena virusom.

ECB je saopštila da poverljivi podaci nisu ugroženi, ali da su možda ukradene mejl adrese i imena pretplatnika ECB-ovog biltena "Integrisani rečnik o izveštavanju banaka" (BIRD), prenosi agencija Rojters.

BIRD je jedan od sajtova koji centralna banka koristi kako bi pomogla bankama da ispune standarde izveštavanja koje su utvrdili globalni regulatori.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hakovan sajt Evropske centralne banke, možda ukradene imejl adrese

Izvor: Capital.ba, 16.Avg.2019, 08:43

FRANKFURT, Evropska centralna banka (ECB) ugasila je juče jednu od svojih veb-stranica nakon što je hakovana i zaražena virusom.   ECB je saopštila da povjerljivi podaci nisu ugroženi, ali da su možda ukradene mejl adrese i imena pretplatnika ECB-ovog biltena “Integrisani riječnik o izvještavanju...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.