Gradi se pristupna saobraćajnica u Gornjem Milanovcu

Izvor: RTS, 17.Apr.2018, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradi se pristupna saobraćajnica u Gornjem Milanovcu

Prioritet u narednom periodu jeste izgradnja pristupne saobraćajnice u Gornjem Milanovcu, a preliminarna vrednost radova je 670 miliona dinara.
Na sastanku posvećenom tom pitanju učestovali su ministarka Zorana Mihajlović, direktor "Puteva Srbije", Zoran Drobnjak, direktor "Koridora Srbije", Zoran Babić i predsednik opštine Gornji Milanovac, Dejan Kovačević.
"Radiće se u dve faze, opština ima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zadatak da uradi detaljni urbanistički plan, a Putevi Srbije i resorno ministarstvo da izvrše ekproprijaciju zemljišta. Sve to bi trebalo da bude gotovo do kraja 2018 godine, da bi 2019 počela izgradnja", rekao je Kovačević.
Prema njegovim rečima, pristupna saobraćajnica je neophodna u Gornjem Milanovcu, kako bi svi građani na najbolji mogući način mogli da koriste auto-put koji će uskoro biti gotov u celosti.
Sadašnja pristupna tačka u Takovu je dosta problematična jer svi kamioni prolaze kroz centralne gradske ulice što predstvalja i ekološki i bezbedonosni problem, dodao je Kovačević.
"Veoma mi je drago što je danas daneta odluka o izgradnji pristupne saobraćajnice, a preliminarna njena vrednost je 670 miliona dinara", zaključio je Kovačević.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradi se velika pristupnica kod Gorenjeg Milanovca

Izvor: B92, 17.Apr.2018

Prioritet u narednom periodu jeste izgradnja pristupne saobraćajnice u Gornjem Milanovcu, a preliminarna vrednost radova je 670 miliona dinara...Na današnjem sastanku posvećenom tom pitanju učestovali su ministarka Zorana Mihajlović, direktor Puteva Srbije, Zoran Drobnjak, direktor Koridora Srbije,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.