Gorivo u Srbiji pojeftinilo za 12 dinara

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gorivo u Srbiji pojeftinilo za 12 dinara

Ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić izjavio je da toplane u nekim gradovima ne rade 24 sati dnevno, jer, kako je kazao, takva je procena rukovodstva toplana u tim gradovima

On je kazao da je tvrdnja da se grejanje plaća cele godine "urbana legenda".

- Mi plaćamo cenu grejanja onoliko koliko to košta, a odlukama lokalne samouprave se nama kao građanima izlazi u susret da to plaćamo u 12 rata - kazao je Antić za Prvu TV.

Prema njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rečima, građani prvo treba da se žale toplanama, pa osnivaču, pa na osnovu inspekcijskog nadzora ministarstva utvrdiće se da li rade po zakonu.

- Do sada takvih žalbi nema - rekao je Antić.

Govoreći o tečnim energentima, on je podsetio da je gorivo u Srbiji pojeftinilo za 12 dinara.

- Moja procena je da cena benzina neće u narednih nekoliko meseci imati neke značajnije korekcije - rekao je ministar.
Pogledaj vesti o: Cena goriva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.