Frankfurt nakon 70 godina neće više biti domaćin Salona automobila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2020, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frankfurt nakon 70 godina neće više biti domaćin Salona automobila

Međunarodni Salon automobila u Nemačkoj iduće godine neće biti organizovan u Frankfurtu, gradu koji je skoro 70 godina bio domaćin izložbe najnovijih inovacija u autoindustriji, saopštilo je nemačko udruženje auto-industrije (VDA).

U udruženju kažu da je odlučeno da se razgovori nastave sa Berlinom, Hamburgom i Minhenom, a u narednom nedeljama izabraće jedan grad za budućeg domaćina, preneo je Rojters.

Sajmovi automobila poslednjih godina izazivaju sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << manje interesovanja kod izlagača i publike.

U isto vreme, autoindustrija se menja, prilagođavajući se striktnijim regulacijama nakon skandala sa pogrešnim prikazivanjem emisije štetnih gasova, ali i zbog prelaska na električna vozila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.