Nikola Tesla dobija francuske šefove, otišli uz orkestar FOTO

Izvor: B92, 22.Mar.2018, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nikola Tesla" dobija francuske šefove, otišli uz orkestar FOTO

Beograd -- Nakon potpisivanja Ugovora o koncesiji, ministarka Zorana Mihajlović i šestočlana delegacija francuske kompanije "Vansi erports" obišla je aerodrom.

Povodom potpisivanja ugovora, na beogradskom aerodromu je za tu priliku upriličen koncert orkestra klasične muzike "Camerata Serbica".

Ugovor o koncesiji beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" na 25 godina potpisan je sa francuskom kompanijom Vansi erports, u prisustvu premijerke i ministara.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saznaje B92, Francuzi će dovesti četiri-pet svojih ljudi iz menadžmenta, a otpuštanja neće biti, na šta su se obavezali i ugovorom.

Obilasku aerodroma, osim ministarke i predstavnika francuske komapanije, prisustvovali su i direktor Aerodroma "Nikola Tesla" Saša Vlaisavljević, ambasador

Francuske u Beogradu Frederik Mondolini, kao i predstavnici Grada Beograda.

Nakon kratke šetnje terminalima beogradskog aerodroma, ministarka Mihajlović ispratila je šestočlanu delegaciju na avion uz zvuke orkestra "Camerata Serbica". Ugovor o koncesiji za Aerodrom "Nikola Tesla" na 25 godina potpisan je danas u Palati Srbija sa francuskom kompanijom "Vansi erports", a u prisustvu premijerke Ane Brnabić i ministara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.