Izvor: SEEbiz.eu, 03.Nov.2010, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Vujanović: Ideja „prirodne Albanije“ nema pristalica u Crnoj Gori

PODGORICA - Crnogorski predsjednik Flip Vujanović je konstatovao da ideja „prirodne Albanije“ koja bi okupila sve teritorije nastanjene Albanskim stanovnicima - koju su prije nekoliko dana promovisale neke nevladine organizacije iz regiona u Tirani – nema podršku građana Crne Gore albanske nacionalnosti.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CG-MK: "Prirodna Albanija" nerealna

Izvor: B92, 03.Nov.2010

Podgorica -- Predsednici Crne Gore i Makedonije Filip Vujanović i Đorđe Ivanov ocenili da ideja o projektu takozvane "prirodne Albanije" nije realna i ne može imati podršku... Vujanović je u Podgorici rekao da ga raduje što takve ideje nemaju podršku albanske populacije i njihovih političara...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.