Fabrika Tigar iz Pirota proizvodi čizme za finsku vojsku

Izvor: N1 televizija, 12.Jul.2018, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fabrika Tigar iz Pirota proizvodi čizme za finsku vojsku

Fabrika Tigar iz Pirota saopštila je da je počela proizvodnju 15.000 pari gumenih čizama za finsku vojsku u vrednosti od 660.000 evra.

Posao proizvodnje letnje i zimske obuće za finsku vojsku za 2018. i 2020. godinu na tenderu je dobila kompanija "Berner-Nokian brend" koja je strateški kupac firme iz Pirota, ali će se one proizvoditi u Srbiji.

Prema rečima generalnog direktora kompanije Tigar Vladimira Ilića u pitanju je proizvodnja obuće specijalne namene sa >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << otpornošću na hemikalije i visoke temperature.

Očekuje se da će u 2019. godini u čizmama proizvedenim u Tigrovoj fabrici obuće, koračati i švedska vojska, realizacijom tendera čija je vrednost 220.000 evra.

Kako su najavili iz pirotske fabrike, svi kapaciteti proizvodnje za ovu godinu su popunjeni, a očekivana zarada je veća od 12 miliona evra.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Biznis za izvoz: Srpska čizma na finskom vojniku

Izvor: Mondo, 12.Jul.2018

Fabrika Tigar iz Pirota počela je proizvodnju 15.000 pari gumenih čizama za finsku vojsku u vrednosti od 660.000 evra, saopštila je danas ta kompanija...Foto: MONDO/Stefan Stojanović Ilustracija..Posao proizvodnje letnje i zimske obuće za finsku vojsku za 2018. i 2020. godinu na tenderu je dobila...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.