Evo kako izgleda najveći tržni centar regiona FOTO

Izvor: B92, 30.Okt.2020, 12:20

Evo kako izgleda najveći tržni centar regiona FOTO

Beograd -- Danas je otvoren objekat Galerija Beograd u okviru projekta Beograd na vodi, a otvaranju je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Galerija Beograd je najveći tržni centar, zabavna i gastronomska destinacija u regionu, rečeno je danas na otvaranju.

"Probao sam električnim automobilom da obiđem šoping mol, nismo stigli ni 50 odsto da vidimo, toliko je veliki projekat u pitanju", rekao je Vučić.

Radi se o tržnom centru na samoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obali Save sa 300.000 kvadratnih metara ukupne površine, 93.000 kvadrata prostora za izdavanje i 3.600 parking-mesta.

U okviru objekta biće oko 300 lokala i 50 restorana, kao i bioskop sa više od 1.700 mesta. U Galeriji će se, osim novih brendova, predstaviti i već prisutni brendovi sa svojim premijum izdanjima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.