Etihad formira prvu lou kost avio-kompaniju u UAE

Izvor: B92, 16.Okt.2019, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Etihad formira prvu lou kost avio-kompaniju u UAE

Abu Dabi -- Etihad grupa, matična kompanija Etihad ervejza, objavila je da se udružuje sa lokalnim avio-prevoznikom Er Arabijom u osnivanju prvog lou kost operatera u UAE.

Novo zajedničko preduzeće zvaće se Er Arabija Abu Dabi i biće „komplementarno“ u regionu sa Etihad ervejzom na „rastućem tržištu lou kost letova“, navedeno je u saopštenju kompanije.

"Dom prvog lou kost avio-prevoznika u regionu, UAE razvili su se tokom godina i postali vodeće svetsko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << putno i turističko čvorište", rekao je Adel al Ali, izvršni direktor Er Arabije, i dodao da mu je zadovoljstvo što će njegova kompanija postati partner sa Etihadom u formiranju kompanije koja će poslovati u rastućem segmentu lou kost tržišta lokalno i regionalno, čime će iskoristiti iskustvo obe kompanije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Etihad formira prvu lou kost avio-kompaniju u UAE

Izvor: Capital.ba, 17.Okt.2019, 08:32

ABU DABI, Etihad grupa, matična kompanija Etihad ervejza, objavila je da se udružuje sa lokalnim avio-prevoznikom Er Arabijom u osnivanju prvog lou kost operatera u UAE. Novo zajedničko preduzeće zvaće se Er Arabija Abu Dabi i biće „komplementarno“ u regionu sa Etihad ervejzom na „rastućem...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.