Er Srbijom iz Niša za 48 evra; Počinje prodaja karata za 12 novih linija

Izvor: B92, 16.Maj.2019, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbijom iz Niša za 48 evra; Počinje prodaja karata za 12 novih linija

Beograd -- Avio-kompanija Er Srbija će od 17. maja početi prodaju karata za 12 linija od javnog interesa iz Niša. Povratna karta može da se kupi po ceni počev od 48 evra.

Kako se navodi u saopštenju te kompanije, prvi letovi na novim linijama kreću od 15. jula, a avioni srpskog nacionalnog avio-prevoznika saobraćaće do Nirnberga, Frankfurta (Han), Hanovera, Fridrihshafena, Karslruea, Salcburga, Rima, Bolonje, Budimpešte, Geteborga, Ljubljane i Tivta.

Niš će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa tih 12 evropskih gradova iz Nemačke, Austrije, Italije, Mađarske, Švedske, Slovenije i Crne Gore biti povezan sa najmanje dva leta nedeljno.

"Naš cilj jeste da obezbedimo da građani Niša lete po najpovoljnijim uslovima ka jednoj od 12 ponuđenih destinacija. Letove će obavljati avion tipa erbas A319 sa oznakama Er Srbije. Cilj nam je da našim putnicima ponudimo dobru uslugu po najboljim cenama", izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Er Srbija leteće iz Niša na osnovu rezultata međunarodnog tendera za linije od javnog značaja koji je raspisala Vlada Srbije, a kojim je omogućeno povezivanje deset okruga u Srbiji sa šest zemalja Evropske unije i Crnom Gorom.

U saopštenju se navodi da će početne cene povratnih karata biti od 48 evra za Geteborg i Tivat, 51 evro za Frankfurt (Han), 52 za Bolonju, 53 za Ljubljanu, 55 za Karslrue, 60 za Nirnberg i Fridrihshafen, 61 za Hanover i Budimpeštu, 62 evra za Salcburg, kao i 73 evra za Rim (Fjumičino).

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povratne avio-karte počev od 48 evra!

Izvor: Mondo, 16.Maj.2019

Od 17. maja "Er Srbija" počinje prodaju karata za 12 linija od javnog interesa iz Niša, a evo koliko će koštati karte!..Foto: MONDO/Marko Tanasković..Prvi letovi na novim linijama kreću od 15. jula, a avioni srpskog nacionalnog avio-prevoznika saobraćaće do Nirnberga, Frankfurta (Han), Hanovera,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.