Er Srbija zatvara poslovnice u Nišu, Novom Sadu i Užicu

Izvor: RTS, 14.Avg.2017, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbija zatvara poslovnice u Nišu, Novom Sadu i Užicu

Zbog poslovne politike smanjenja troškova i efikasnijeg poslovanja, aviokompanija “Er Srbija” je u procesu zatvaranja poslovnica u Nišu, Novom Sadu i Užicu, rečeno je agenciji Beta u toj kompaniji.
Kako navodi "Er Srbija", odluka došla je kao logičan korak nakon opadanja broja kupljenih karata u poslovnicama, budući da su se navike savremenih putnika vremenom značajno promenile.

"Naši >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gosti danas su više zainteresovani za kupovinu karata preko interneta, Kontakt centra i ovlašćenih turističkih agenata, što je trend koji se primećuje i kod većine drugih svetskih avio-kompanija. 'Er Srbija' mora da se menja u skladu sa tehnološkim promenama i promenama uslova na tržištu", navode u toj kompaniji.
Pored toga, kako objašnjavaju, dva poslovna prostora od tri navedene poslovnice, "Er Srbija" morala je da iznajmljuje, što je bio dodatni trošak koji nije bio racionalan.
"Da bismo mogli da izađemo u susret potrebama i očekivanjima naših gostiju, unapredili smo našu veb stranicu ove godine i nastavili smo da blisko sarađujemo sa turističkim agencijama da bi karte što lakše mogle da se rezervišu i kupe", kažu u "Er Srbiji".
Glavne poslovnice te kompanije u Beogradu, koje, kako navode, posećuje značajan broj klijenata i koje predstavljaju ne samo mesto prodaje karata već i servisni centar, nastavljaju sa redovnim radom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.