Er Srbija od 12. jula obnavlja letove ka Azurnoj obali

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jul.2020, 11:02

Er Srbija od 12. jula obnavlja letove ka Azurnoj obali

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija najavila je da će od 12. jula ponovo uspostaviti avio-saobraćaj na sezonskoj liniji Beograd – Nica.

Latovi od Beograda do Nice planirani su jednom sedmično, nedeljom, navedeno je u današnjem saopštenju.

Kada red letenja dostigne pun kapacitet, iz Er Srbije su naveli da će svojim putnicima omogućiti dobre konekcije do Nice preko Beograda iz Atine, Bukurešta, Istanbula, Podgorice, Sarajeva, Skoplja, Sofije, Soluna, Tirane i >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Tivta.

"Veoma smo zadovoljni što ponovo povezujemo Beograd sa Nicom, destinacijom koja je od samog početka veoma popularna među našim putnicima", izjavio je direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Jirži Marek.

Podseća se da je Er Srbija letove do jednog od najpoznatijih turističkih mesta na Azurnoj obali uspostavila u junu 2019. 

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.