Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jun.2020, 10:38

Er Srbija obnavlja letove iz Kraljeva, više letova iz Niša

Er Srbija je danas letom na relaciji Kraljevo - Beč počela obnovu letova sa Aerodroma "Morava" u Kraljevu, trećeg u Srbiji sa kojeg srpska nacionalna avio-kompanija obavlja saobraćaj.

Kako je saopšteno, Er Srbija nastavlja i obnovom letova sa Aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu, a za sredu, 1. jula, najavljen je prvi let od Niša do Salcburga, dok će u četvrtak, 2. jula, leteti za Hanover posle prekida zbog pandemije koronavirusa.

"Letovi iz Niša i Kraljeva >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << izuzetno su značajni zato što je reč o gradovima ka kojima gravitira veliki broj stanovnika južne Srbije, odnosno zapadne Srbije i Šumadije", rekao je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Saobraćaj Er Srbije iz Kraljeva uspostavljen je 17. decembra prošle godine, letovima do Beča, dok je obnova letova iz Niša počela 16. juna ove godine, ka Frankfurtu (Han) i Nirnbergu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Avionima "Er Srbije" opet iz Niša do Salcburga i Hanovera

Izvor: JužneVesti.com, 30.Jun.2020

Nakon što je posle pauze zbog vanrednog stanja i epidemije, "Er Srbija" uspostavila od 16. juna letove iz Niša ka Frankfurtu (Han) i Ninbergu, iz ove avio-kompanije najavili su da će 1. jula leteti sa niškog aerodroma "Konstanin Veliki" ka Salcburgu, a od 2. jula do Hanovera...Iz "Er Srbije" saopštavaju...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.