Izvor: RTS, 22.Maj.2021, 10:33

"Er Srbija" obnavlja letove do Soluna, Praga i Sofije

Nacionalna avio-kompanija "Er Srbija" ponovo je uspostavila letove do Soluna, a od 4. juna obnavlja i letove do Praga i Sofije.
Srpski nacionalni avio-prevoznik će tokom letnje sezone saobraćati do Soluna sedam puta nedeljno - dva puta dnevno ponedeljkom i petkom, i jednom dnevno utorkom, subotom i nedeljom. Direktan let na ovoj relaciji u proseku traje jedan sat i 15 minuta.

"Er Srbija" će do Praga tokom najvećeg dela letnje sezone leteti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dva puta nedeljno - ponedeljkom i petkom. Direktan let između srpske i češke prestonice u proseku traje jedan sat i 40 minuta.
U planu je da se letovi "Er Srbije" ka Sofiji obavljaju tri puta nedeljno - dva puta dnevno, ponedeljkom i jednom dnevno, petkom. Direktan let koji povezuje glavne gradove Srbije i Bugarske u proseku traje jedan sat i pet minuta.
"Imajući u vidu postepeno popuštanje ograničenja u putovanjima, kao i približavanje vrhunca sezone, odlučili smo da ponovo uspostavimo letove do određenih popularnih destinacija u našoj mreži. Raduje nas što će naši putnici imati mogućnost da letnji odmor provedu u solunskoj regiji, a mi se trudimo da im dodatno olakšamo putovanje. Direktne vazdušne veze sa glavnim gradovima Češke i Bugarske su nam takođe veoma značajne, kako iz ekonomskih, tako i turističkih razloga", izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u "Er Srbiji".
Zahvaljujući vrlo pogodnim terminima, putnici će imati na raspolaganju dobre konekcije između Soluna i brojnih gradova iz mreže "Er Srbije", kao što su - Amsterdam, Stokholm, Pariz, Kopenhagen, Dizeldorf, Frankfurt, Beč, Cirih, Podgorica, Berlin, Ljubljana, Moskva i drugi.
Takođe, biće omogućena dobra mrežna povezanost između Sofije i ostalih destinacija "Er Srbije", među kojima su Stokholm, Pariz, Dizeldorf, Frankfurt, Zagreb, Beč, Cirih, Podgorica, Moskva, Ženeva, Njujork, Milano i drugi.
Prag će preko Beograda biti odlično povezan sa Atinom, Solunom, Tiranom, Skopljem, Sarajevom, Istanbulom, Bukureštom i drugim destinacijama u mreži srpskog nacionalnog avio-prevoznika, saopštava "Er Srbija".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Er Srbija obnavlja letove do Soluna, Praga i Sofije

Izvor: Beta, 22.Maj.2021

Er Srbija (Air Serbia) ponovo je uspostavila letove do Soluna, a od 4. juna će obnoviti i letove do Praga i Sofije, navodi se u saopštenju nacionalne avio kompanije.Er Srbija će tokom letnje sezone saobraćati do Soluna sedam puta nedeljno, dva puta dnevno ponedeljkom i petkom i još po jednom dnevno...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.