Er Srbija najavila obnovu letova iz Niša i Kraljeva

Izvor: Beta, 29.Maj.2020, 14:43

Er Srbija najavila obnovu letova iz Niša i Kraljeva

Avio-kompanija Er Srbija je danas najavila da ponovo pokreće letove iz Niša i Kraljeva jer je dobila odobrenje Ministarstva saobraćaja.Er Srbija planira da letove iz Niša počne da obnavlja 16. juna, a iz Kraljeva 30. juna.U periodu izmedju 16. i 30. juna iz Niša će biti ponovo krenuti linije do Frankfurta (Han) i Nirnberga, a posle 1. jula i do Hanovera, Salcburga i Tivta. Sa aerodroma u Kraljevu od 30. juna je planirana obnova letova do Beča.Generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit je rekao da će se raditi i na obnavljanju drugih letova iz Niša i Kraljeva, uz pažljivo praćenje situacije i sagledavanje svih faktora.Preduzeće Aerodromi Srbije je saopštilo da će se nastaviti postepenu normalizaciju redovnog avio-saobraćaja i da će, pored Er Srbije i Vizera (WizzAir), sa Aerodroma "Konstantin Veliki" kod Niša uskoro početi da leti i kompanija Rajaner (Ryanair).Od putnika se traži da se pridržavaju sanitarnih pravila koja su uvele države ka kojima putuju i da imaju sva neophodna dokumenta u skladu s tim, kao i da na aerodromu nose zaštitne maske i prate sanitarna uputstva.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Od 16. juna ponovo kreću letovi "Er Srbije" iz Niša

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Maj.2020

Od 16. i 30. juna, iz Niša ponovo se pokreću avio-linije do Frankfurta i Nirnberga, a od 1. jula leteće se i do Hanovera, Salcburga i Tivta u Crnoj Gori...Stekli su uslovi da postupno obnovimo letove iz Niša, izjavio je direktor "Er Srbije", Dankan Nejsmit...Sve informacije na:..https://www.airserbia.com

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.