Er Srbija nagradila 15-milionitog putnika

Izvor: RTS, 22.Okt.2019, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Er Srbija" nagradila 15-milionitog putnika

"Er Srbija" je četiri dana pre obeležavanja šestog rođendana poželela dobrodošlicu svom jubilarnom 15-milionitom putniku.
Vanja Zečević iz Surčina prijatno se iznenadila kada joj je saopštena ova lepa vest dok se, sa sinom Jakovom, na Aerodromu "Nikola Tesla" prijavljivala za let JU334 "Er Srbije" od Beograda do Frankfurta, gde živi.

"Veoma smo ponosni što smo za šest godina poslovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pod imenom 'Er Srbija' prevezli čak 15 miliona putnika. To je još jedan veliki i značajan rezultat u godini kada smo našu međunarodnu mrežu proširili najvećim brojem novih destinacija do sada - čak devet iz Beograda i 12 iz našeg novog matičnog aerodroma u Nišu", rekao je generalni direktor "Er Srbije" Dankan Nejsmit.
Zahvalio je putnicima na ukazanom poverenju i dodao da su spremni za dalju ekspanziju kako bi  u narednim godinama ugostili još mnogo miliona zadovoljnih putnika.  
Predstavnici "Er Srbije" čestitali su gospođi Zečević i uručili joj vaučere za povratnu besplatnu kartu koju će moći da iskoristi za putovanje do bilo koje destinacije u ponudi "Er Srbije".
"Ne mogu da verujem da sam baš ja, sa mojim sinom, imala tu sreću da dobijem ovako lepu nagradu. Pogotovo zbog toga što nikada do sada nisam osvojila nikakvu nagradu. Uvek letim avionima 'Er Srbije' i baš zbog toga mi je drago što mi je moja nacionalna kompanija dala ovako divan poklon", rekla je Vanja Zečević.
"Er Srbija" će šestu godišnjicu proslaviti 26. oktobra 2019. godine, kao regionalni lider u oblasti komercijalnog avio-saobraćaja, sa 61 destinacijom u svojoj mreži i dva matična aerodroma u Srbiji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.