Emir Hadžihafizbegović nakon premijere Sjećaš li se Dolly Bell hitno prevezen u bolnicu

Izvor: SEEbiz.eu, 16.Mar.2019, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emir Hadžihafizbegović nakon premijere "Sjećaš li se Dolly Bell" hitno prevezen u bolnicu

SARAJEVO - Emir Hadžihafizbegović nakon sjajne premijere "Sjećaš li se Dolly Bell" u Kamernom teatru 55 hitno prevezen u bolnicu.

Kako doznaje Dnevni avaz, Hadžihafizbegoviću je pukao mišić i trenutno se nalazi u Općoj bolnici u Sarajevu. Još u toku predstave Emir je povrijedio nogu, te je u trenucima zamjene scena intervenirala hitna pomoć.

Po završetku predstave prevezen je u bolnicu.

Hadžihafizbegović je dvije trećine predstave igrao sa teško povrijeđenom nogom, ali se to na njegovoj sjajnoj glumačkoj izvedbi nije moglo primijetiti.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Emir Hadžihafizbegović hospitalizovan nakon predstave "Sjećaš li se Doli Bel"

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Mar.2019

SARAJEVO - Bh. glumac Emir Hadzihafizbegović hospitalizovan je sinoć nakon što se ozbiljno povrijedio prilikom premijernog izvođenja predstave "Sjećaš li se Doli Bel", u Kamernom teatru 55.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.