Izvor: EMportal, 02.Sep.2009, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU: Nema sloge o o povlačenju stimulansa

Iako su ministri finansija zemalja Evropske unije voljni da učesnicima predstojećeg sastanka ministara finansija zemalja G20 u Londonu već danas saopšte da su planovi za povlačenje sredstava namenjenih pomoći njihovim ekonomijama spremni, još se računa da je relativno rano i za njihovu primenu, navode briselski izvori.

Nastavak na EMportal...






Povezane vesti

Ministri finansija EU tražiće od G20 okončanje stimulansa

Izvor: Capital.ba, 01.Sep.2009, 19:25

BRISEL, Ministri finansija Evropske unije (EU) će sutra najvjerovatnije predočiti  Grupi 20 najrazvijenijih zemalja svijeta i privreda u naglom usponu (G20) da je potrebno pripremiti planove za okončanje finansijske podrške privredama, ali da je još suviše rano za sprovođenje takvih programa,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.