EPS osuđuje brutalni napad na montera EPS Distribucije

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2019, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EPS osuđuje brutalni napad na montera "EPS Distribucije"

Javno preduzeće "Elektroprivreda Srbije" najoštrije osuđuje napad na montera  "EPS Distribucije" u beogradskom naselju Krnjača.

Radnik je napadnut tokom pokušaja obustave isporuke električne energije dužniku Miodragu Lazareviću, vlasniku BMW servisa u ulici Pančevački put 70A.

Lazarević je fizički napao montera, koji je došao da isključi struju. On je prvo pretio i vređao radnika " >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << EPS Distribucije“, a zatim ga uhvatio rukama za vrat i počeo da ga guši i steže.

Intervenisala je policija, a povređeni radnik je prevezen u Dom zdravlјa radi ukazivanja medicinske pomoći. BMW servis, čiji je vlasnik Lazarević, duguje za utrošenu električnu energiju 890.000 dinara. Nakon intervencije policije, električna energije je isključena.

Zaposleni u "Elektroprivredi Srbije" prilikom obavljanja svog posla na terenu svakodnevno su izloženi fizičkim i verbalnim napadima, vređanjima, uznemiravajućim telefonskim pozivima. Zato je Javno preduzeće "Elektroprivreda Srbije" od Vlade Srbije zatražilo izmene zakona kojima će se napadi na EPS-ove radnike tretirati kao krivično delo i omogućiti im zaštitu kao službenim licima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Napadnut radnik "EPS Distribucije" u Krnjači

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2019

JP "Elektroprivreda Srbije" saopštila je danas da najoštrije osuđuje napad na montera "EPS Distribucije" u beogradskom naselju Krnjača, a koji je napadnut tokom pokušaja obustave isporuke električne energije dužniku Miodragu Lazareviću, vlasniku BMW servisa u ulici Pančevački put 70A...Lazarević...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.