Država sprema prodaju banaka, a evo koja će biti prva

Izvor: BKTV News, 17.Okt.2018, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Država sprema prodaju banaka, a evo koja će biti prva

Ministar finansija Siniša Mali najavio je danas da će država do kraja godine prodati udeo u Jubmes banci, da priprema strategiju pre prodaja Srpske banke i podsetio da je već objavljen oglas i za savetnika za prodaju udela u Komercijalnoj banci.

Mali je, na predstavjanju rezultata indeksa globalne konkurentnosti, na kojem je Srbija napredovala za pet mesta i sada je na 65 poziciji od 140 zemalja, rekao da je Poštanska štedionica stabilna i dobro posluje.

On je najavio i da će Agencija za osiguranje depozita objaviti oglas za prodaju 240 miliona evra starih potraživanja iz stečaja.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Mali: Uskoro prodaja državnog udela u Jubmes banci

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Okt.2018

Ministar finansija Srbije Siniša Mali izjavio je danas da očekuje da će država do kraja godine prodati udeo u Jubmes banci...Mali je naveo i da radna grupa radi na analizi strategije za Srpsku banku i podsetio da je već objavljen javni poziv za finansijskog savetnika za prodaju udela u Komercijalnoj...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.