Dobio na lutriji 40 MILIONA EVRA, a posle 10 meseci otišao da ih podigne - njegovo OBJAŠNJENJE sve ostavilo U ŠOKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2019, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobio na lutriji 40 MILIONA EVRA, a posle 10 meseci otišao da ih podigne - njegovo OBJAŠNJENJE sve ostavilo U ŠOKU!

Sreća se nasmešila nakon nekoliko decenija

Vijetnamski izbeglica u Kanadi zatražio je u sredu svoj dobitak od 60 miliona kanadskih dolara (40 miliona evra) pošto se deset meseci psihički pripremao na svoje bogatstvo.

- Počeo sam razmišljati šta će taj novac značiti za moju porodicu, rekao je Bon Truong na konferenciji za štampu u sredu u Edmontonu, upravnom središtu pokrajine Alberte, na zapadu zemlje.

Shvatio sam da će to štošta promeniti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i hteo sam da budem siguran da ćemo biti spremni za to, rekao je.

Deset meseci pošto je na kanadskoj lutriji pogodio brojeve, iste na koje igra već decenijama, zatražio je svoj dobitak. "Spremni smo!" - poručio je Korpioraciji koja organizuje lutriju.

Truong (55) koji je nakon Vijetnamskog rata bez igde ičega došao u Kanadu, planira da tim novcem otplati hipoteku, račune i otići na odmor pre nego se vrati svom vrtlarskom poslu.

Bon Truong još nije rekao deci za dobitak jer želi da svojim radom uspeju u životu.

- Možda ću im reći za deset - dvadeset godina - rekao je i nasmešio se.

BONUS VIDEO:PRONAĐENO REŠENJE ZA PROBLEM ZAVISNOSTI: Evo kako da tinjedžeri prestanu da konzumiraju ALKOHOL I CIGARETE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.