Dnevnik: Dušan Domović Bulut najbolji sportista Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2019, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevnik: Dušan Domović Bulut najbolji sportista Vojvodine

Košarkaš Dušan Domović Bulut, treći put, najspektakularniji je basketaš na planeti u anketi FIBA. Sasvim dovoljna preporuka za trofej namenjen najboljem sportisti Vojvodine u predolimpijskoj godini, koji mu je na svečanosti u hotelu "Novi Sad", uručio generalni direktor "Dnevnika", Dušan Vlaović.

Drugo mesto na tradicionalnom Dnevnikovom izboru, osvojio je vicešampion sveta u kajaku jednosedu na 200 metara, član bačkopalanačkog "Tarketa", Strahinja Stefanović, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je treći član šampionske generacije Vojvodine i srpske reprezentacije evropskih šampiona Vuk Todorović.

Plaketama su nagrađeni i najbolji sportisti u 22 discipline, dok su učesnicama srpskog finala na evropskom prvenstvu, parastonoteniserkama novosadskog Spina, Borislavi Perić Ranković i Nadi Matić, uručena priznanja za sportski podvig godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Varga najbolji vaterpolista u 2019. godini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2019, 14:09

Mađar Deneš Varga proglašen je za najboljeg vaterpolistu sveta ove godine u izboru "Total Waterpolo", saopšteno je na tom portalu...Varga je dobio najviše glasova od 77 predstavnika stručnog žirija i navijača, dok je na drugoj poziciji završio Italijan Frančesko Di Fulvio sa 151 glasom, osam...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.