Đukanović odgovorio Vučiću: Poziv za sastanak trajno otvoren

Izvor: SEEbiz.eu, 01.Jul.2019, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović odgovorio Vučiću: Poziv za sastanak trajno otvoren

PODGORICA - Poziv za sastanak predsjednika Crne Gore i Srbije, Mila Đukanovića i Aleksandra Vučića, trajno je otvoren, saopšteno je sinoć iz Đukanovićevog kabineta, prenosi portal RTCG.

Vučić je juče rekao da je "uprkos crnogorskoj kampanji protiv Srbije, srpskog naroda i njega lično", spreman da u Beogradu ugosti Đukanovića kako bi razgovarali, "umesto da se stvaraju problemi i tenzije".

Đukanović je kazao da je tokom više susreta poslednjih godina sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Vučićem razgovarao o posjetama na najvišem nivou.

"Najtačnije bi se moglo reći da je poziv obe strane permanentno otvoren", saopštio je predsednik Crne Gore.

On je naveo da će "zajedno proceniti kada je optimalan trenutak" za njegovu posetu Beogradu, ili Vučićevu Podgorici.

"To će biti prilika da otvoreno razgovaramo o svim pitanjima, u najboljem interesu naših država i naroda, a dotle mislim da se treba čuvati od teških reči", kazao je Đukanović.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.