Đorđević: Očekujemo nastavak podrške Svetske banke

Izvor: RTS, 23.Sep.2017, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Očekujemo nastavak podrške Svetske banke

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević sastao se sa delegacijom Svetske banke na čelu sa šefom kancelarije u Srbiji, Stefenom Ndegvom.
Zoran Đorđević je na sastanku upoznao delegaciju Svetske banke u Srbiji sa prioriteima i planovima rada Ministarstva uz očekivanje da će Svetska banka kao i do sada nastaviti sa pružanjem pomoći i podrške, kako tehničke tako >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << finasijske i ekspertske.

"Izrada socijalnih karata je segment koji će između ostalog pružiti pravedniju i efikasniju raspodelu pomoći, ali i mogućnost zloupotrebe smanjiti na minimum", istakao je Đorđević, navodi se u saopštenju.
Na sastanku je bilo reči i o promenama u organizaciji i sistematizaciji, ali i izradi budućeg budžeta koji će pratiti takvu organizaciju. Cilj je uspostavljanje potpune finansijske kontrole i transparetno trošenje sredstava.
Šef delegacije Svetske banke zahvalio je Đorđeviću na prijemu, detaljnom upoznavanju sa planovima i željom da dosadašnja saradnja bude još veća s obzirom na prostor i mogućnosti.
Na kraju sastanka gospodin Ndegva je izrazio očekivanje da će vrlo brzo doći do novog sastanka na kome će biti dogovoreni konkretni projekti.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.