Đoković: I protiv Nadala isto; Nadal: Novak je izazov

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2018, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: I protiv Nadala isto; Nadal: Novak je izazov

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i španski rival Rafael Nadal izjavili su da očekuju veliku borbu u polufinalu Vimbldona.

"Osećam se odlično, sve sam bolji i osećam da sam u pravom trenutku. Već sam igrao u polufinalu na Vimbldonu, nadam se da ću i protiv Nadala nastaviti u istom ritmu", rekao je Đoković, a prenose britanski mediji.

Đokovićev veliki rival >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Nadal imao je samo reči hvale za srpskog asa.

"Uvek je veliki izazov igrati protiv Novaka. On je jedan od najkompletnijih igrača ikada. Ne možeš da pobediš njega ako ne igraš dobro i to je moj cilj", naveo je Španac.

Polufinale Vimbldona Đoković - Nadal igra se sutra kao drugi na programu, posle 16 sati, odmah posle meča Džona Iznera (SAD) i Kevina Andersona (Južna Afrika).

Biće to njihov ukupno 52. međusobni meč, a Đoković vodi 26:25.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.