Dizel u Srpskoj klizi ka cijeni od tri marke

Izvor: Capital.ba, 08.Avg.2022, 15:48

Dizel u Srpskoj klizi ka cijeni od tri marke

BANJALUKA – Trend pada cijena goriva na benzinskim pumpama u Republici Srpskoj se nastavlja, a nova pojeftinjenja se očekuju i u narednih 10 dana, rekao je Srni predsjedavajući Grupacije za promet naftom i naftnim derivatima Privredne komore Republike Srpske Dragan Trišić. FOTO: Pixaby Trišić je podsjetio da je u proteklih 30 dana zabilježen konstantan pad cijena dizela i benzina u prosjeku od 35 do 40 feninga. “Benzin je na većini pumpi oko 2,99 KM, što je daleko veći pad cijena u >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << odnosu na prethodni period, a i dizel će u narednom periodu da dođe na oko tri KM“, rekao je Trišić.   Srna Чланак Dizel u Srpskoj klizi ka cijeni od tri marke се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

U Hrvatskoj gorivo od sutra znatno jeftinije

Izvor: Capital.ba, 08.Avg.2022

ZAGREB -Vlada Hrvatske donijela je danas uredbu na osnovu koje će benzin od sutra pojeftiniti za 0,7 kuna (18 feninga), a dizel za 0,66 kuna (17 feninga) po litru. FOTO: Pixaby Uredba o utvrđivanju najviših maloprodajnih cijena naftnih derivata, koju je Vlada donijela na današnjoj telefonskoj sjednici,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.