Dividenda za 2019. po akciji NIS-a biće 27,14 dinara bruto

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2020, 11:54

Dividenda za 2019. po akciji NIS-a biće 27,14 dinara bruto

Svaka akcija Naftne industrije Srbije vlasniku će doneti 27,14 dinara u bruto iznosu na ime dividendi za 2019. godinu, navodi se u predlogu odluke Skupštine akcionara NIS-a za sednicu zakazanu za 30. jun.

Akcionarima će ukupno biti podeljeno 4,4 milijardi dinara, što je četvrtina dobiti iskazane u bilansu uspeha NIS-a za prošlu godinu.

Dividenda će biti isplaćena u roku od pola godina od odluke Skupštine, a dan i postupak isplate odrediće Odbor direktora te kompanije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AKCIONARI NIS PREDLOŽILI IZNOS DIVIDENDE ZA 2019. Evo koliko para nam uskoro leže na račun

Izvor: Blic, 01.Jun.2020

Svaka akcija Naftne industrije Srbije vlasniku će doneti 27,14 dinara u bruto iznosu na ime dividendi za 2019. godinu, navodi se u predlogu odluke Skupštine akcionara NIS-a za sednicu zakazanu za 30. jun. To praktično znači da će svi građani koji poseduju akcije NIS-a uskoro dobiti dividendu od...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.