Deonica auto-puta Preljina-Požega: Kako teku radovi?

Izvor: B92, 20.Apr.2021, 16:00

Deonica auto-puta "Preljina-Požega": Kako teku radovi?

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović, sa saradnicima, održao je radni sastanak sa izvođačima radova na deonici auto - puta "Preljina - Požega".

"Imali smo priliku da pogledamo snimak iz drona, na kojem se vidi ova izuzetno značajna i zahtevna deonica. Zajedno smo sagledali sve poteškoće sa kojima se susreću na terenu i postigli konkretne dogovore o saradnji sa CIP-om i našim javnim preduzećima, na sastancima koji su održani u ponedeljak, 12. i sredu, 14. aprila ove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine", izjavio je gradonačelnik Todorović, prenosi Epicentar press.

On je naveo da će nastaviti redovne sastanke i odlaske na teren svakog meseca, kako bi se na licu mesta uverili u napredak radova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.