Delta počinje da gradi novu poslovnu zgradu

Izvor: B92, 18.Nov.2019, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delta počinje da gradi novu poslovnu zgradu

Beograd -- Delta holding 2. decembra počinje izgradnju nove poslovne zgrade Delta haus, budućeg sedišta kompanije.

Ova investicija u vrednosti od 40 miliona evra na površini od skoro 23.000 kvadrata nalaziće se u bloku 19 na Novom Beogradu, između hotela Kraun plaza i Geneks apartmana, saopšteno je iz te kompanije.

Ovaj projekat zaposliće 700 ljudi, a po osnovu različitih taksa i dozvola u budžet grada biće uplaćeno oko dva miliona evra.

Prvih pet >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << spratova namenjeno je izdavanju, a poslednja tri rezervisana su za kompanije u okviru Delta holding grupe. Ova zgrada imaće u prizemlju restoran, teretanu, prostor za odmor i opuštanje zaposlenih, kao i 188 parking mesta.

Završetak gradnje i otvaranje zgrade planirani su na proleće 2021. godine. Savremena poslovna zgrada projektovana je u skladu sa LEED standardima, koji garantuju primenu najviših ekološih standarda u domenu gradnje i održavanja, navedeno je u saopštenju.

"Nakon što smo ove godine otvorili dva tržna centra - u Banjaluci i u Varni, nastavljamo ulaganje u oblasti nekretnina. Posebno nam je drago što je ovo gradilište u našoj zemlji i glavnom gradu. Novo sedište naše kompanije biće projekat A klase i poslovni prostor visoke kategorije koji se maksimalno prilagođava zakupcima. Pored nove poslovne zgrade, u planu nam je i izgradnja još tri projekta u Srbiji – Delta planet Autokomanda, Delta planet Niš i Delta centar", izjavila je Zorana Burlić, generalna direktorka Delta rial estejta, saopšteno je.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Delta najavila izgradnju nove poslovne zgrade na Novom Beogradu

Izvor: SEEbiz.eu, 19.Nov.2019, 14:04

BEOGRAD - Delta holding najavio je da počinje izgradnju nove poslovne zgrade, Delta House, buduće sedište kompanije koja će koštati 40 miliona evra. ..Zgrada će se, kako se navodi, prostirati na površini od skoro 23.000 kvadratnih metra u bloku 19 na Novom Beogradu, između hotela Kraun plaza...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.