Kombi udario u stub, petoro lakše povređeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2017, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kombi udario u stub, petoro lakše povređeno

Pet osoba povređenih jutros u saobraćajnoj nesreći zbrinuti su u Urgentnom centru, a nakon urađene kompletne dijagnostike pušteni su kuci jer se radi o lakšim povredama, rekao je Tanjugu zamenik direktora Urgentnog centra Dušan Jovanović.

Kako je naglasio, u toj zdravstvenoj ustanovi zbrinuti su povređeni koji su imali 13 do 26 godina.

"Radi se o lakšim povredama, uglavnom su u pitanju bili udarci i nagnječenja. Urađena je kompletna dijagnostika i svi su otpušteni kući", naglasio je Jovanović.

Do nesreće je došlo jutros oko osam sati kada je kombi koji prevozi decu ometenu u razvoju udario u stub nadvožnjaka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POVREĐENO PETORO DECE kada je u Dobropoljskoj ulici KOMBI UDARIO U NADVOŽNJAK

Izvor: Blic, 25.Sep.2017

Petoro dece povređeno je jutros u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Dobropoljskoj ulici, kada je kombi koji je prevozio decu ometenu u razvoju udario u nadvožnjak...Hitna pomoć je brzo reagovala i zbrinula povređene...Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je za Tanjug da su povređeni...

Nastavak na Blic...

Nakon nesreće u Dobropoljskoj ulici: Evo šta je sa decom koja su bila u kombiju koji je udario u nadvožnjak

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2017

KOmbi je prevozio decu ometenu u razvoju..Petoro dece povređeno je jutros u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Dobropoljskoj ulici u Beogradu kada je kombi koji je prevozio decu ometenu u razvoju udario u nadvožnjak...Povređeni su bili zbrinuti u Urgentnom centru, a posle urađene kompletne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.