Danas retko ko želi da se podiči da je radnik. To je taj 21. vek VIDEO

Izvor: B92, 02.Maj.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Danas retko ko želi da se podiči da je radnik. To je taj 21. vek" VIDEO

Za oko 70 poljoprivrednih zadruga širom Srbije iz državne kase obezbeđeno je 700 miliona dinara bespovratnih podsticajnih sredstava.

Kako će novac biti raspodeljen, ko ima pravo na ove subvencije, da li je uspeo da oživi zadrugarstvo, kako privoleti mlade da se vrate na poljoprivredna gazdinstva i zašto još nije formiran Nacionalni tim za spas sela, samo su neka od pitanja o kojima je za TV Prva govorio Milan Krkobabić, ministar bez portfelja zaduženog za regionalni razvoj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Velika je razlika danas biti radnik u privatnoj kompaniji, državnoj firmi ili na svom imanju. Svoje imanje znači da si svoj na svome, i to znaju srpski domaćini. To je velika razlika", kaže Krkobabić.

"Odgovaraju samo sebi. To je ta samostalnost. To je taj 21. vek", navodi on i dodaje da "danas retko ko želi da se podiči da je radnik".

Opširnije u video-prilogu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.