Da li je ovo savršena ponuda za posao? Jedite hleb i zaradite

Izvor: B92, 27.Sep.2019, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo savršena ponuda za posao? Jedite hleb i zaradite

Brizbejn -- Kompanija Dominos je u potrazi za degustatorom hleba sa belim lukom, a satnica za potencijalnog radnika je 30 australijskih dolara (2,180 dinara).

Kompanija, najpoznatija po proizvodnji pice, je u potrazi za radnikom koji bi proveo jedan dan kao degustator ovog specijaliteta u njihovom restoranu u Brizbejnu.

"Tražimo nekoga ko je malo hrskav, ali pretežno topao i mekan iznutra, da nam pomogne i proba naš svetski poznat hleb od belog luka", navodi se u oglasu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za posao.

Iz kompanije dodaju da je idealan kandidat onaj koji "nikada nije probao ugljeni hidrat koji mu se nije dopao" i "razume savršen odnos između mekanog i hrskavog".

Kao neophodne kvalifikacije navode se i minimalno petogodišnje iskustvo u konzumiranju hleba sa belim lukom i razvijeno čulo ukusa. Dodaju i da prednost imaju oni koji su "makar jednom opekli prste jer nisu mogli da sačekaju da se hleb od belog luka ohladi".

Konkurs je otvoren za sve građane Australije, a kompanija će potencijalnom radniku, ukoliko ne živi u blizini Brizbejna, platiti i avionski let. Nude i smeštaj, ukolliko organizacija povratnog leta nije moguća u istom danu.

Hleb sa belim lukom je jedan od najpopularnijih proizvoda ovog lanca. Naime, prošle godine, na nacionalni dan ovog specijaliteta, prodali su skoro 42.000 porcija, i to samo u Australiji. Osoba koja dobije ovaj posao će takođe dobiti ekskluzivnu priliku da proba proizvode koji još nisu dostupni javnosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.