Da li je ovo rekord? Za stan bez balkona traži 6.237 evra po kvadratu

Izvor: B92, 07.Maj.2022, 16:49

Da li je ovo rekord? Za stan bez balkona traži 6.237 evra po kvadratu

Da su cene otišle u nebo slušamo odavno, pogotovo u Dalmaciji, a najnoviji oglas možda obara i rekord za najskuplji standardan stan u Splitu.

Naime, vlasnik je oglas objavio u Facebook grupi, a radi se o stanu na Bačvicama od 82 kvadrata, koji nema ni balkon, a cena mu je "samo" 499.000 evra, dakle 6.237 evra po kvadratu, prenosi Večernji list.

"Prodaje se trosobni stan s dnevnim boravkom na Bačvicama. Stan je na drugom spratu zgrade koja ima tri sprata, orijentisan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jug 70 posto, sever 30 posto, s ograđenim dvorištem i velikim privatnim parkiralištem. Kapija je na daljinski. Kompletno je adaptiran i namešten po meri. Granit na podu, egzotični parketi, vrhunska unutrašnja i spoljna stolarija… Sunčan i prostran stan, visoki plafoni, betonska međuspratna konstrukcija, s delimičnim pogledom na luku s južnih prozora. Od plaže Bačvice je udaljen tri minute hoda... Stan nema balkon. Prodaje se kompletno namešten. Uz stan ide drvarnica u podrumu od 4 kvadrata i pripadajući deo potkrovlja. Stan u osnovi ima 92 kvadrata, ali u vlasničkom listu 80. Čisto vlasništvo bez tereta. Prodaje vlasnik. Cijena 499.000 evra", napisano je u grupi „Njuškaj Split“.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.